Waarom heb ik schoenen in de buitenlucht nodig?

Sarah Hofman

Als je niet lopen zonder je schoenen moet je het niet dragen. In Nederland is er geen "geen schoenen, geen schoenen" wet. In feite, als je je schoenen niet hoeft te dragen, heb je ze niet nodig. Het enige wat in Nederland verboden is, is met blote voeten in huis. Als ik op het strand loop en mijn voeten nat en glad zijn, hoef ik mijn wandelschoenen niet te dragen! Ik sta erom bekend dat ik op blote voeten door het huis loop. Ik ben niet tegen blote voeten. Ik heb geen probleem met mijn voeten. Als je schoenen wilt dragen, kun en moet je. Ik ben geen oppas. Ik ben een persoon die loopt een blog waar ik foto's en mijn verhalen over wandelen, fietsen, kamperen en outdoor kleding post. Waar moet ik bij het kopen van schoenen in de buitenlucht op letten? In deze blog heb ik veel tips, foto's en mijn mening over wat voor soort kleding ik draag voor wandelingen, wandelingen in het algemeen, en om te wandelen. Mijn voeten zijn nat, modderig en vies, dus ik gebruik mijn schoenen veel. Ik draag ook graag wandelschoenen. En dat kan indrukwekkend zijn, in vergelijking met buitenschoen Degene die ik in mijn rugzak draag, is degene die ik mee maak. Het is echt leuk dat het merk "Mouin Bauers" wandelschoenen met ingebouwde wandelschoenen verkoopt. Ze zien er ook goed uit.

Ik ben blij om te zien dat je mijn blog bezoekt. Als ik je gelukkig maak, kun je me altijd volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Als u een bezoeker van mijn blog u ook hetzelfde doen! Als je contact met me wilt opnemen, gebruik dan de e-mail onderaan de pagina. Nog een paar opmerkingen. Ik ben niet verbaasd dat dit artikel over wandelschoenen populair is. Er zijn zoveel dingen in de wereld om te weten. Echter, voor mij wandelschoenen zijn een groot deel van het buitenleven, en het idee dat je iets anders moet kiezen, bijvoorbeeld een ski-schoen of een paar sandalen is gewoon een misvatting.