About me

Sarah Hofman

Leven

Toen ik in 2006 mijn school afrondde ben ik naar Amsterdam verhuisd om Business Management te studeren aan de Amsterdam Business School. Dit leidde me tot een Outdoor Industry Consultant werken aan producten en marketing.

Ik hou van mijn werk en de vele voordelen die het mijn klanten geeft. In 2009 heb ik mijn baan opgezegd en ging full-time buiten in het voorjaar van 2011, en begon het plaatsen van mijn blog. In deze blog beschrijf ik mijn eigen ervaringen van de afgelopen jaren van outdoor activiteiten en de mogelijkheden die ze bieden. Voor mij is het belangrijkste om nuttige informatie te verstrekken aan outdoor liefhebbers, om hen aan te moedigen om hun belangen gaande te houden en naar buiten te gaan. Ik hou ervan om mijn lezers op de hoogte te houden van wat er gebeurt met de buitenindustrie en hoe de bedrijven en merken die ik ken, of ermee werken, onze levensstijl veranderen.

In 2019 werd ik geïnterviewd door mijn oude baas, een ontwerper voor een outdoor merk, en ze was zo aardig en vriendelijk en ze vroeg me om haar te vertellen over mijn avonturen en om mijn ervaringen te delen over hoe ze te laten gebeuren en wat de toekomst voor mij in petto heeft.

Ik moet zeggen dat ik zo blij ben dat ik haar heb ontmoet. Ze is een geweldig persoon, die maakte dat ik me zo welkom en geliefd voelde. Ze is ook erg grappig en weet hoe je te vermaken en heeft een besmettelijke persoonlijkheid. Ik weet dat ze is erg aardig en ze is ook een van de weinige vrouwen die ik ken dat maakt me mooi voelen elke ochtend als ik loop in de deur. In 2018, mijn eerste jaar als freelance schrijver, maakte ik mijn eerste reis naar Duitsland.

Ik heb altijd al om dit te doen, want er zijn een aantal producten die er zijn die er zijn die zijn erg goed, maar soms kan ik niet vinden van de producten die op voorraad zijn in mijn lokale winkels. Als ik wil proberen een nieuw product ik altijd uiteindelijk winkelen rond om te zien of de prijs goed genoeg is om mijn beslissing om het product te proberen te rechtvaardigen. Ik ben een kleine ondernemer, dus ik wil echt een positieve impact hebben op het milieu en ook om zoveel mogelijk producten uit te proberen. Om het te laten werken heb ik je nodig om me te steunen met je donaties. U doneren via PayPal. Ik heb ook veel hulp nodig met de vertaling naar het Engels, en nog een paar dingen. Hoe meer hoe beter, heel erg bedankt!

Doneren

Ik moet het toegeven.

Ik ben geboren in België in 1986 en bracht de eerste jaren van mijn leven door in Nederland en verhuisde in 1997 naar de VS. Ik woon in de Verenigde Staten voor de laatste 6 jaar en hebben gewoond in Chicago en Austin. Mijn favoriete deel over het leven in de VS is de vrijheid die me in staat stelt om te reizen en nieuwe plaatsen te verkennen. Ik heb een passie voor het buitenleven en hou ervan om op avontuur te gaan en zoveel mogelijk te reizen. Ik woon in Colorado, in een rustige doodlopende straat aan de rand van het centrum, dus ik kan gaan wandelen wanneer ik wil, met het enige probleem is het lawaai van het verkeer. Daarom hou ik van wandelen en wandelen al sinds ik 4 jaar oud was. Ik ben afgestudeerd aan de Colorado Outdoor College, en hou van leren over de natuur, het buitenleven en het buitenleven. Ik wil graag degenen onder u die net begonnen op het avontuur van de natuur te helpen helpen om al uw vragen over wat wandelen is alles over en hoe te krijgen in de sport te beantwoorden.